Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek işinde uzmanlaşacağına, sorunların tamamen biteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada apartman yıkılması görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, rahata kavuşacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments