Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman yıkıldığını görmek

Rüyada apartman yıkıldığını görmek

Rüyada apartman yıkıldığını görmek gerçek mutluluğu tadacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada apartman yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, işlerin sürekli artacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan apartman görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, dertlerinin dermanına kavuşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments