Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman yıkılması görmek

Rüyada apartman yıkılması görmek

Rüyada apartman yıkılması görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman yıkılması gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kolaylık sağlayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek kişinin afiyette kalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan apartman görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments