Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun yaşayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, insanları sakinleştireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kazancın sürekli artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok günah işleyeceğine, yeni yerler göreceğine inanılır.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek maddi zararının giderileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan apartman görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işarettir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments