Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek bir beladan kurtulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek dua alacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada apartman yıkılması görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kötü bir habere veya tehlikeye, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek sonunda mutlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments