Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın üstüne çıkmak

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, canının sağ olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman çıkmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, ağız tadının kaçacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada apartman tepesine çıkmak başarılı bir kişi olunacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada apartmana çıkmak kudret ve destek olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments