Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman merdiveninden çıkmak

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, zarara gireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, ticaret sektörüne atılacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak çok zarar göreceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments