Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman tepesine çıkmak

Rüyada apartman tepesine çıkmak

Rüyada apartman tepesine çıkmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, suçlamalardan aklanılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada apartman tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada apartman tepesine çıkmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bereketinin artacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işarettir.

Rüyada apartmana çıkmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, zor bir dönem geçirileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments