Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanda merdiven çıkmak

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, borçlarının ödeneceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada apartman merdiveni görmek mali sorunlarının çözüleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek işlerin günden güne artacağına, pişmanlığa, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işarettir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmana çıkmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, saygınlığa, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments