Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmana çıkmak

Rüyada apartmana çıkmak

Rüyada apartmana çıkmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, iç açıcı sözlere, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmana çıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada apartman tepesine çıkmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada apartman çıkmak büyük başarılar elde edeceğine, kendini her konuda geliştireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak insanların hayranlığını kazanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak aile bireyleri ile tartışacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments