Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, birikmiş parasının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, borçlarını bitireceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek apartman görmek hikmete kavuşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Rüyada yüksek apartman görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments