Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada apartmanın üst katında olmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada binanın en üst katında olmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üst katına çıkmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments