Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman çıkmak

Rüyada apartman çıkmak

Rüyada apartman çıkmak malının, parasının ve makamının artacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, maddi imkânlarının artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman çıkmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayatını yoluna koymaya, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak oğlu evli ise boşanacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada apartman çıkmak malının üstüne mal ekleyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman tepesine çıkmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rızkında ve malından olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments