Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın tepesine çıkmak

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada apartman tepesine çıkmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalettir.

Rüyada apartmana çıkmak iş değişikliğine gidileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman çıkmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments