Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın merdiveninden inmek

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada apartman merdiveninden inmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet eder.

Rüyada apartmandan inmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak yaptığı hatalardan ders alacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveni görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, borç ödemeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments