Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan inmek

Rüyada apartmandan inmek

Rüyada apartmandan inmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada apartmandan inmek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Rüyada apartman merdiveninden inmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yaşamını kolaylaştıracağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Rüyada apartmandan inmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde apartman görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işarettir.

Rüyada apartman boşluğu görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir apartmana girmek çok büyük kazanç elde edileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulur.

Rüyada apartman satın almak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments