Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman merdiveni çıkmak

Rüyada apartman merdiveni çıkmak

Rüyada apartman merdiveni çıkmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak büyük borçların altında ezileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, güçlükle elde edilecek başarı delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek malını ve canını emniyete alacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada apartman merdiveninden inmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hastalıklarını yeneceğine inanılır.

Rüyada apartman çıkmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments