Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman merdiveni yıkamak

Rüyada apartman merdiveni yıkamak

Rüyada apartman merdiveni yıkamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak bunun şans olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada apartman merdiveninden inmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanı yıkamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments