Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman merdiveni görmek

Rüyada apartman merdiveni görmek

Rüyada apartman merdiveni görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, evlerin ayrılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveni gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, hem yıpranacağına yorulur.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak işinde büyük zaferler elde edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada apartman inşaatı görmek koltuğunun da yükseleceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments