Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman merdiveninden inmek

Rüyada apartman merdiveninden inmek

Rüyada apartman merdiveninden inmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek sıkıntılarını aşacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman merdiveninden inmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan inmek şansın ve kısmetin açılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hatalarından erken döneceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments