Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın içinde olmak

Rüyada apartmanın içinde olmak

Rüyada apartmanın içinde olmak sorunlu bir döneme gireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, iç açıcı sözlere, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanın içinde olmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada apartmanın içinde olmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada apartman içinde olmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinde apartman görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada apartmanı yıkamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments