Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yapılmış apartman görmek

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartman gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman yapıldığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, tabiri caizse can bulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yeni bir apartman görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, zenginliğinin artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni apartmanlar görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yeni yapılmış bir ev görmek işlerdeki verimin artacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments