Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanı yıkamak

Rüyada apartmanı yıkamak

Rüyada apartmanı yıkamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada apartmanı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada apartman yıkamak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanı yıkamak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda oturmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, garanti olacak makama oturacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada apartman dairesi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments