Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman içinde olmak

Rüyada apartman içinde olmak

Rüyada apartman içinde olmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, konforundan da ödün vereceğine, hayırlı işlere girileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman içinde olmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada denizin içinde apartman görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işaret eder.

Rüyada apartman içinde olmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın içinde olmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada apartman yapmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada apartman temizlemek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan apartman görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments