Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde apartman görmek

Rüyada denizin içinde apartman görmek

Rüyada denizin içinde apartman görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, dünya malı edineceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinde apartman gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada denizin içinde apartman görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın içinde olmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada apartman içinde olmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, birçok engelin aşılacağına işaret eder.

Rüyada denizin içinde adam görmek mubah olmayan yollara sapacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde ateş görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde oturmak her konuda şansın yaver gideceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada denizin içinden çıkmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, canının sıkılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments