Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın en üst katında olmak

Rüyada apartmanın en üst katında olmak

Rüyada apartmanın en üst katında olmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, geçim derdinin kalmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak isabetli adımlar atılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada apartman katı görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments