Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek kazancının bol olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, borçlarını ödeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiklerini de koruyacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini evli görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, kavgaların biteceğine, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments