Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, şansının bahtının açılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada evli birini başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, içinin rahatlayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin rahat edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, onu alkışlayacağına inanılır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments