Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini evli görmek

Rüyada başka birini evli görmek

Rüyada başka birini evli görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, alın terinin karşılığını alacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başka birini evli gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başka biriyle evli olmak ailesinden hayır göreceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek ferahlığa çıkılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, çocuklarının fazla olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments