Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işarettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sıkıntılarını aşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments