Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başka biriyle evli görmek

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yol yordam öğretileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalettir.

Rüyada kendini başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments