Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çocuklar gibi şen olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına inanılır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek hem de zengin biri olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada başka biriyle evli olmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments