Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka birini sevmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yatırımların heba olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek beğenilen işlere imza atacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, işlerinin çok açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leman

Rüyamda gercekteki eşim var ama ayrıyız.ben bir muhendisle evlenecekmisim.esimi arıyorum gelmesini istiyorum ama o gelmiyor. Nasıl olduğuna bir anlam veremiyorum. Rüyamı yorumlar mısınız? Lütfen