Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek sıkılacağı bir haber almaya, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments