Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yeni bir çevre edinileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yazgısının güzelleşeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birisiyle evli olmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kazancınızın artacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evliyken başka birini sevmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, muradına ereceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments