Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka birini sevmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak doğru olanı seçeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments