Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek muradın yerine geleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek zor günler geçirileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek zamanının boşa gideceğine, huşu içinde devam edeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments