Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle evli olmak

Rüyada başka bir erkekle evli olmak

Rüyada başka bir erkekle evli olmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek başarıların çoğalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işaret eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek farklı iş kollarına ulaşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments