Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başka birini sevmek

Rüyada evliyken başka birini sevmek

Rüyada evliyken başka birini sevmek adaletin geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken başka birini sevmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada evliyken başka birini sevmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işarettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek kazancının azalmayacağına, sağlığının da yerine geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, ayrılanların kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet eder.

Rüyada başka birini evli görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments