Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek işlerine dört elle sarılacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, huzurunu yerine getireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek kısmetli kapıların açılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments