Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hep dinç ve genç kalacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, işlerinin duracağına, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, güç kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, rızkında ve malından olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine inanılır.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek ekmeğinin de artacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments