Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, isyan edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, eline para geçeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kavgaların biteceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, problemlerinin biteceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments