Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, makamından olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments