Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak borçlarının da kapanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada başka birisiyle evli olmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments