Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın çöktüğünü görmek

Rüyada apartmanın çöktüğünü görmek

Rüyada apartmanın çöktüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada apartmanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada apartman çatısı görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulur.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada apartman bahçesi görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hastalıklarının biteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada apartman içi görmek yeni adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada apartman yıkılması görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada apartman kapısı görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kötü haberler alınacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni apartmanlar görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada apartman site görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments