Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman içi görmek

Rüyada apartman içi görmek

Rüyada apartman içi görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret eder.

Rüyada apartman içi gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada apartman içi görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada apartman dairesi satın almak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan bakmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada apartman boşluğu görmek huzurunu kaybedeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada apartman yapıldığını görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeni apartmanlar görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, o işi canlandıracağına işaret eder.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık apartman görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments