Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman kapısı görmek

Rüyada apartman kapısı görmek

Rüyada apartman kapısı görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman kapısı gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada apartman kapısı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada sarı apartman görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi apartman görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada apartmanın yandığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek manevi olarak hasar alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işarettir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments