Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman site görmek

Rüyada apartman site görmek

Rüyada apartman site görmek zenginliği bulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini çok yıpratacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman site gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Rüyada apartman site görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman sitesi görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada büyük site görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada site ev görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaat halinde site görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet eder.

Rüyada siteye taşınmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Rüyada güzel apartman görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments