Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman çatısı görmek

Rüyada apartman çatısı görmek

Rüyada apartman çatısı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ruhen güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada apartman çatısı gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada apartman çatısı görmek içinin de rahat edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi apartman görmek sahip olduklarının eksileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman satın almak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanlar görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman dairesi görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments