Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman bahçesi görmek

Rüyada apartman bahçesi görmek

Rüyada apartman bahçesi görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, makbul olmayan işler yapacağına delalettir.

Rüyada apartman bahçesi gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada apartman bahçesi görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman satın almak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, uygulayacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman temizlemek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık apartman görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkamak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanı yıkamak çok zarar göreceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments